Probuzení duchovního srdce

Probuzení duchovního srdce a práce s ním

Probuzení duch. srdce je pro každého, kdo tím projde obrovský duchovní posun nahoru. V bibli je to nazýváno Osvicení. Ale to neznamená, že když budete osviceni, že se ve vašem životě něco výrazně změní. Stále se můžete s někým pohádat, stále budete chodit do obchodu a kupovat potraviny. A stále můžete mít nějaké zdravotní problémy.

Tou změnou, která nastane, ale jen tehdy jestli tuhle šanci využijete, že máte možnost do duch.srdce vejít a mluvit s ním. Máte možnost vyslechnout si jeho rady a změnit svůj život podle těchto rad. Pokud jeho rad poslechnete a budete se jimi řídit, můžete zjistit, že se vám najednou žije najednou volněji, klidněji.

Když mluvite se duch.srdcem, potřebujete opět být plně neutrální a ideálně v hladině Alfa. Hladina Alfy

Vypadá to jednoduše, viďte. Zdání klame. Ne každému, se tyhle rady budou libit a může se těmto radám bránit. Tohle rozhodnutí je už na každém.

Probuzení duch. srdce má několik stupňů.

  • 1. stupeň – probuzení duch. srdce – učit se s ním spolupracovat. Odpovědi duch.srdce jsou odpovědi vaší duše. A s tou můžete jen spolupracovat. Vaše srdce je komunikační kanál mezi vaším vědomím a vaší duší.
  • 2.stupeň – poznávat vaši skutečnou cestu pro váš život, poznávat vaše dary a naučit se s nimi pracovat..
  • 3. stupeň – Sebeovládání – tento prvek se prolíná všemi stupni.

Jirka

Jedna odpověď

  1. I was excited to find this website. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely really liked every part of it and I have you saved to fav to look at new things in your blog.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Newsletter

Přihlašte se do newsletteru a budete mít přehled o aktuálních informacích.